Home Blugi cu tur
Blugi cu tur
Blugi cu tur PDF Imprimare Email
Blugi cu tur
Scris de marinela21   
Miercuri, 25 Mai 2011 14:21

In ultimii ani a aparut un nou trend in randul blugilor, si anume blugi cu tur. Exista modele atat pentru fete, cat si pentru baieti. Blugi cu tur pun foarte mare accent pe talie, pe care o marcheaza si o scot in evidenta. Unii prefera ca acel tur sa fie inalt, astfel incat tricoul sau bluza de deasupra sa poata fi introduse in talia pantalonului. De cele mai multe ori, partea de jos, din zona picioarelor, este mai larga, iar pantalonul devine din ce in ce mai strans spre zona gleznei.

Blugi cu tur sunt de diferite tipuri, marimi si culori. Unii au acel tur inalt, acoperind mai bine zona soldurilor. Alte modele au insa acel tur lasat, pentru un aer de nonconformism. Blugi cu tur lasat se adreseaza in special persoanelor care obisnuiesc sa se imbrace sport si care au un caracter mai rebel. Este foarte important ca stilul in care te imbraci sa iti reflecte personalitatea sau in orice caz sa te reprezinte pe tine ca persoana.

Daca porti blugi cu tur, trebuie sa ai si atitudinea necesara. Altfel, este posibil ca acei blugi cu tur sa nu ti se potriveasca si sa nu para ca te reprezinta din punct de vedere vestimentar sau al felului de a fi. Daca esti o persoana mai timida sau obisnuiesti sa te imbraci in special clasic, simplu sau in stil retro, atunci blugi cu tur nu au ce cauta in garderoba ta personala, nici macar ocazional.

Atunci cand mergi la shopping de haine, trebuie sa alegi ceea ce te reprezinta. Nu are rost sa cumperi blugi cu tur doar pentru ca sunt la moda. Daca tie nu iti plac blugi cu tur lasat, nu ti se potrivesc sau pur si simplu nu sunt in stilul tau personal, nu trebuie sa iti cumperi asa ceva. Este foarte important ca tot ceea ce alegi pentru tine, in materie de haine sau accesorii, sa faca parte din felul tau de a te imbraca si de a fi.

Blugi cu tur se potrivesc in special persoanelor indraznete si nonconformist. Dincolo de acest aspect, trebuie sa ai o anumita silueta pentru a arata bine imbracat in blugi cu tur. Trebuie sa fii slab, sa ai o talie bine definita si sa stii ce anume trebuie sa imbraci in partea de sus. De cele mai multe ori, blugi cu tur pot fi asortati cu o bluza mai larga, cu un tricou lejer, dar si cu un maieu simplu, intr-o singura culoare.

Ultima actualizare în Joi, 26 Mai 2011 07:50
 


Sondaje

Ce tip de blugi preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com