Home Blugi ieftini
Blugi ieftini
Blugi ieftini PDF Imprimare Email
Blugi ieftini
Scris de marinela21   
Joi, 26 Mai 2011 13:55

Blugii sunt prezenti in garderoba fiecaruia dintre noi si de cele mai multe ori ne place sa avem mai multe perechi, cu mai multe modele si culori. De aceea, cautam de cele mai multe ori blugi ieftini, care sa fie si frumosi, dar si acceptabili din punct de vedere al pretului. In plus, prin faptul ca tindem sa ne schimbam des hainele, avem nevoie de blugi ieftini pentru a putea sa ne permitem si multe alte lucruri.

Poti gasi blugi ieftini in diverse locatii din orasul tau. Cel mai probabil ii vei gasi in perioadele de reduceri ale diverselor branduri. Intalnim doua perioade de reduceri, care sunt valabile pentru toate magazinele de haine: la inceputul primaverii si la inceputul toamnei. Atunci, cele mai multe persoane fac shopping si isi cumpara diverse tipuri de haine la preturi mici, care in mod normal ar fi costat dublu sau mai mult.

Un alt loc in care ai putea gasi blugi ieftini sunt outleturile. Acestea reprezinta magazine in care sunt scoase la vanzare produse din colectii trecute, de multe ori cu un numar redus de produse si cu marimi de asemenea limitate. Blugi ieftini de aici sunt la aceeasi calitate ca in magazinele originale, doar ca sunt mai ieftini deoarece apartin unei colectii mai vechi. Daca iti plac blugi firma si inca mai corespund trendurilor actuale, atunci iti poti lua blugi ieftini in acest mod.

Dincolo de brandurile vestimentare existente pe piata, hainele mai sunt produse si de multe alte firme si companii mai mari sau mai mici, care nu isi fac atat de multa reclama si care se bazeaza in mare parte pe productia de masa. Pentru ca au costuri de aprovizionare si de productie mici, si produsele lor sunt vandute la sume mai mici fata de costurile impuse de marile branduri de haine.

De multe ori, in special in domeniul industriei textile se mizeaza pe productia in regim de lohn, in care forta de munca este platita putin. Astfel, sunt produsi si blugi ieftini, atat timp cat costurile firmei nu sunt foarte ridicate. Si acesti blugi ieftini sunt blugi la moda, fiind disponibili in diverse variante de forme, culoare si modele. Singurul inconvenient poate consta uneori intr-o calitate scazuta a produsului.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Mai 2011 08:09
 


Sondaje

Ce tip de blugi preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com